Välkommen till skolstart 18 augusti!

Vi hälsar alla våra elever varmt välkomna till ett nytt och spännande läsår! Vi startar dagen kl. 8:10. Enbart vårdnadshavare till nya elever på skolan får närvara med anledning av Covid-19.

16/3 2020

Information om Coronaviruset Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer utifrån risknivån "mycket hög risk för samhällsspridning”. För att minska risken för smittspridning ska elever och personal vara uppmärksamma på symtom som feber, hosta och svårigheter att andas och vid sådana symtom hålla sig hemma. Det gäller även vid lättare symtom som halsont, snuva och muskel- och ledvärk. Rekommendationerna gäller oavsett om man varit på resa innan man blev sjuk eller inte. Elever och personal ska liksom alla andra i samhället stanna hemma så länge man känner sig sjuk och man ska vara symtomfri i två dagar innan man får gå tillbaka till skolan.

Mer information om Coronaviruset hittar du på följande sidor:
Krisinformation.se: Myndigheterna om det nya coronaviruset
Folkhälsomyndigheten​​​​​​​
Så pratar du med barn om coronaviruset​​​​​​​
Folkhälsomyndigheten: Frågor och svar
1177 Vårdguiden om Coronaviruset​​​​​​​