• 10 top slider
  • 11 top slider

Till alla föräldrar på Grytnäs friskola!

Vi välkomnar Hanna Eriksson till oss ht-2020. Hanna kommer att jobba i nuvarande klass 1 som klasslärare 100%. Hanna är nyutexaminerad lärare och bor i Avesta med sambo och en liten dotter 2,5 år gammal. Hanna kommer att besöka klassen under våren för att presentera sig för eleverna i klass 1. Vi ser alla framemot detta och än en gång välkommen till oss på Grytnäs friskola Hanna, vi ses i höst.
                                                                   Carina Bergström rektor Grytnäs friskola

Information om Coronaviruset Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer utifrån risknivån "mycket hög risk för samhällsspridning”. För att minska risken för smittspridning ska elever och personal vara uppmärksamma på symtom som feber, hosta och svårigheter att andas och vid sådana symtom hålla sig hemma. Det gäller även vid lättare symtom som halsont, snuva och muskel- och ledvärk. Rekommendationerna gäller oavsett om man varit på resa innan man blev sjuk eller inte. Elever och personal ska liksom alla andra i samhället stanna hemma så länge man känner sig sjuk och man ska vara symtomfri i två dagar innan man får gå tillbaka till skolan.

Mer information om Coronaviruset hittar du på följande sidor:
Krisinformation.se: Myndigheterna om det nya coronaviruset
Folkhälsomyndigheten​​​​​​​
Så pratar du med barn om coronaviruset​​​​​​​
Folkhälsomyndigheten: Frågor och svar om nytt coronavirus 2019-nCoV
1177 Vårdguiden om Coronaviruset​​​​​​​