Matsedel och övrigt vad som händer i köket hittar du på kökets Facebooksida.
Köket på Grytnäs friskola

Vecka 10
M: Senapsgratinerad köttkorv med mos
T: Renskavsgryta med ris
O: Potatis och purjolökssoppa, bröd och pålägg
T: Stekt kungsflundra med kall citronsås
F: Skinkfrestelse
Vecka 11
M: Ugnsfalu med mos
T: Fläsklägg med rotmos
O: Gulaschsoppa med bröd och pålägg
T: Chimichurrisej med äpple och kålsallad, rostad potatis, chilimajo
F: Kycklingpannbiffar med gräddsås
Vecka 12
M: Köttfärswok med pasta
T: Skinkstek med apelsingrädde
O: Majs och chilisoppa, bröd, pålägg
T: Stekt kolja med dillmajo
F: Pepparrotskött
Vecka 13
M: Pasta med ost och skinksås
T: Asiatisk kycklinggryta med ris
O:Röd linssoppa med bröd och pålägg
T: Fiskburgare med remouladdressing, klyftpotatis
F: Piccata milanaise, tomatsås, ris
Vecka 14
M: Korvpytt i panna, stekt ägg, rödbetor
T: Fläsknoisette, chilibea, ugnspotatis
O: Kycklingsoppa, bröd och pålägg
T:Stekt sej a´la Bergen
F: Spaghetti med köttfärssås
Vecka 15
M: Korvbuffé
T: Köttfärstårta med gräddsås
O: Påsklunch med ugnsbakad lax, Sandefjordsmör
T: Vad huset bjuder
F: Långfredag



Vecka 16
M:
T:
O:
T:
F: